DeSTiNaM.NET
28 Ağustos 2008, 14:52:30 *
Hoşgeldiniz Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
E-posta adresinize aktivasyon iletisi gelmediyse lütfen buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, şifrenizi ve aktif kalma süresini giriniz
Rastgele Resim
Haberler: Sevgili DeSTiNaM.NET üyeleri site bakımı halen devam etmektedir. Bu yüzden çeşitli hatalarla karşılabilirsiniz. Bunun yanında forumda dolaşırken birçok yeni özelliğin farkına varacaksınız. Çalışma süresince göstermiş olduğunuz anlayışa şimdiden teşekkür ederiz.

DeSTiNaM.NET

Ana Sayfa   Yardım Ara Takvim Giriş Yap Kayıt Ol  
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Amorphous burda  (Okunma sayısı 213 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
amorphous
ÜYE
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Toplam İleti: 194

BiR RocK€R H€R $€yi G€RiD€ BıRocK€R

« : 13 Nisan 2008, 14:59:12 »

uzun aradan sonra geri döndüm...saygılarımla...
DeSTiNaM.NET
« : 13 Nisan 2008, 14:59:12 »

seyMA
YÖNETİM
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Toplam İleti: 2318

İnsan ancak anLadığı şeyLeri duyar.

« Yanıtla #1 : 13 Nisan 2008, 15:11:40 »

Tekrardan aramıza Hoşgeldiniz.Lütfen kullandığımız kelimelere dikkat edelim.
senol
YÖNETİM
*
Çevrimiçi Çevrimiçi

Toplam İleti: 459

Bu çocuğun kötü bi şey yapma ihtimali var mı yaf:)

« Yanıtla #2 : 13 Nisan 2008, 15:15:38 »

Hoşgeldin amorphous
amorphous
ÜYE
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #3 : 13 Nisan 2008, 15:20:04 »

yazdığım şeyleri silemezsiniz ... forumu  forum yapan üyelerdir... üyelerin yazdıklarını silmek saygısızlıktır... kaldıki yazdıklarımda usule aykırı bir yan yoktu!!!
seyMA
YÖNETİM
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #4 : 13 Nisan 2008, 15:31:07 »

Forum kuralları bu arkadaşım.Forumu forum yapan üyelerdir forumda huzur sağlayanda kurallardır.Kimin ne olduğunu ya da ne tarz konuştuğunu herkes iyi biliyor sizin burda konuşmanıza gerek yok.İlk önce saygılı konuşmayı öğren...Lütfen kurallara uyalım...
amorphous
ÜYE
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #5 : 13 Nisan 2008, 16:13:29 »

kime saygıdan bahsediyorsunuz acaba...adadaki bebek katiline mi? yok almıyım ben sizin olsun saygınız!!!  foruma uzun bir ara verdiğim için beni pek tanıyan kaldı mı bilmiyorum...o nedenle benim neyi nasıl konuştuğumu bilen pek yoktur sanırım burda...fakat siz kafamda garip bir yer edindiniz haberiniz olsun!!! bu  yaşımda saygıyı  kimseden öğrenecek değilim... elinizde yetki var ve bana kalırsa kontrolsüz ve yanlı kullanıyorsunuz...size  bu topraklar uğruna 7 EFE mi şehit verdiğimden bahsettim ilk mesajımda ve bunun müsebbibi olarak gördüğüm hayvana dört ayaklı bir hayvan olarak hitab ettim;bunun üzerine yazımı kırpıp kuşa çevirdiniz!!!  hayvan sevginize hayran kaldım ama benim şehit verdiğim kahraman EFE lerim sayesinde  rahat uyuyup tatli hülyalar gördüğünüzü hatırlatırım...
gokchanbjk59
YÖNETİM
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Toplam İleti: 2119

Dj_YaRaSa

« Yanıtla #6 : 13 Nisan 2008, 18:39:14 »

hos geldin aramıza sanırımmmm bu ses tanıdık geliyo eski üyelerden daimi olmanı diliyorummm

agresifliklere sonnnn

Forum = Özgürlükkk AMA birbirimizi kırmadan konuyu görmedim ama uzatmanın anlamı yok herhalde arkadaslar

amorphus ojj geldin tekrardannn iii gezinmeler forumda konular birikti haberin olsunnn :grin:
amorphous
ÜYE
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #7 : 13 Nisan 2008, 19:23:58 »

sağol h.b. gokchanbjk59 evet baya bi konu birikmiş
baya bi mesai yapmam  gerekecek :cheesy:
seyMA
YÖNETİM
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #8 : 13 Nisan 2008, 19:33:00 »

Allah rahmet eylesin,mekanları cennet olsun bu topraklarda şehit olan tüm mehmetçikler hepimizin askeri ve hepimizin yüreğini dağlıyor.Tv lerde izlediğimiz zaman hepimiz onlar için dua edip hepimiz onlar için göz yaşı döküyorus.Senin görüşünü sorgulayamam,düşüncenide değiştiremem.Benim savunduğum ya da saygı beklediğim bir kişide yok forum içerisinde.Ben burda yönetimde bulunuyorsam eğer görevim taraf tutmaksızın gerginlikleri önlemektir.Sen geldiğinden bu yana yapmaya çalıştığım şeyde bu.Biz üyelerimizle tartışmaya girmeyiz,onları hor görmeyiz veya üyelerimiz arasında ayırım yapmayız.Biz sadece çıkabilecek tartışmaları engelleriz.Umarım anlatabilmişimdir derdimi...
amorphous
ÜYE
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #9 : 13 Nisan 2008, 20:09:31 »

ilk mesajımda forumdan neden ayrıldığımı ve ne oldu da geriye döndüğümü yazmıştım.ama siz gerginlik olacağını öngörüp  yazımın %90 ını kırpıp kuşa çevirdiniz...iyi bir eğitim aldım(i.ü.) o nedenle yazarak da konuşarak da iyi ifade edebilirim kendimi ve duygularımı...askerlik görevimi yaptım ve bu esnada 7 arkadaşımı Şehit verdim...o nedenle ilk mesajımda ''adadaki it'' ifadesini kullandım... daha aşırı ve içten ifadelerimde vardı ama yazmadım!!! yani soft bir uslupla yazdım tüm yazılarımı...ama şimdi siz çıkabilecek tartışmalar öngörümü kullandım deyip derdinizi anlatıyorsunuz...bence göreviniz önlemek değil olay çıkmışsa müdehale etmektir...sizin dışınızda kimseden tepki  gelmedi...bırakınız tepki gelsin sonra hakediyorsam emek verdiğim yazımı da beni de silin gitsin...inanın gocunmam!!!

Not: ama alındım valla!!!
meral
YÖNETİM
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Toplam İleti: 3709

Ladesim ol, aklında kalayım.

« Yanıtla #10 : 13 Nisan 2008, 20:14:23 »

yine bir şey kaçırmışım. neyse ismen amorphous'u tanıyorum. yanlış hatırlamıyorsam yazın forumdaydın. ben o sıralar yoktum ama geçmiş konuları okuduğumdan senin yorumlarınla çok karşılaştım. aramıza tekrar hoşgeldin.
amorphous
ÜYE
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #11 : 13 Nisan 2008, 20:31:19 »

hoşbuldum meral...evet yazın burdaydım...herşey çok  güzel gidiyordu...biyogra fi bölümü açılana ve bir ş......zin hayat hikayesi yayınlanana kadar...sonrası malum tepkim sonucu uzaklaştırıldım ardından da ben uzaklaştım...neyse sonuçta o artık yok ama ben varım :grin:
gokchanbjk59
YÖNETİM
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Toplam İleti: 2119

Dj_YaRaSa

« Yanıtla #12 : 13 Nisan 2008, 20:43:50 »

keske HİÇ olmasaa ya ni bu dünyadada olmasa o yaratık
SoNSuZLuKC
YÖNETİM
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Toplam İleti: 2037

DeSTiNaM

« Yanıtla #13 : 10 Mayıs 2008, 11:27:56 »

Hos geldin amorphous.
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Google Pagerank Checker
MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 2.0 Beta 3.1 Public | SMF © 2007, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!